Ez az oldal cookie-kat használ.
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
×

Magánszeméllyel (önkéntesek, egyéni vállalkozók) megkötött szerződések esetén

A Lea Otthon Családok Átmeneti Otthona (Fenntartó: Székesfehérvári Egyházmegye (székhely: 8000 Székesfehérvár Városház tér 5.); „Lea Otthon”) a személyes adatait a szerződés létesítése, teljesítése és megszüntetése céljából kezeli.

A Lea Otthon adatvédelmi tisztviselőt nevezett ki. Az adatvédelmi tisztviselő neve: Marczali Ügyvédi Iroda, elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A Lea Otthon jelen szerződésben foglalt személyes adatokat a szerződés fennállása alatt az általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) bekezdése b) pontja alapján kezeli (szerződés teljesítéséhez szükséges adatkezelés), illetve a szerződés megszűnését követően az általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) bekezdése c) pontja alapján kezeli (jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges adatkezelés). A személyes adatokhoz a Székesfehérvári Egyházmegye (székhely: 8000 Székesfehérvár, Városház tér 5.) mint a Lea Otthon könyvviteli szolgáltatója hozzáfér. A Lea Otthon a jelen szerződésben foglalat személyes adatokat 8 évig kezeli.

Ön, mint a Lea Otthon szerződéses partnere jogosult a személyes adataihoz hozzáférést kérni, a személyes adatai helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását kérni, illetve automatizált (elektronikus úton folytatott) adatkezelés esetén az adathordozhatósághoz való jogát gyakorolni.

Az egyes jogok gyakorlásával, valamint a személyes adataira vonatkozó joga megsértése esetén a Lea Otthonhoz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen fordulhat.

Személyes adataira vonatkozó jogának megsértése esetén továbbá panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.; levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.; e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; telefonszám: +36 (1) 391-1400); fax: +36 (1) 391-1410).

 

Nem magánszeméllyel megkötött szerződések esetén

A Lea Otthon Családok Átmeneti Otthona (Fenntartó: Székesfehérvári Egyházmegye (székhely: 8000 Székesfehérvár Városház tér 5.); „Lea Otthon”) a személyes adatait a szerződés létesítése, teljesítése és megszüntetése céljából kezeli.

A Lea Otthon adatvédelmi tisztviselőt nevezett ki. Az adatvédelmi tisztviselő neve: Marczali Ügyvédi Iroda, elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A Lea Otthon a jelen szerződésben foglalt személyes adatokat a szerződés fennállása alatt az általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) bekezdése f) pontja alapján (jogos érdeken alapuló adatkezelés), illetve a szerződés megszűnését követően az általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) bekezdése c) pontja alapján kezeli (jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges adatkezelés). A Lea Otthon jogos érdeke, hogy a szerződés cégszerűen aláírásra kerüljön a szerződő partner részéről és ennek érdekében a szerződésben szerepeljenek a szerződés cégszerű aláírására jogosult személy személyes adatai. A személyes adatokhoz a Székesfehérvári Egyházmegye (székhely: 8000 Székesfehérvár, Városház tér 5.) mint a Lea Otthon könyvviteli szolgáltatója hozzáfér. A Lea Otthon jelen szerződésben foglalt személyes adatokat 8 évig kezeli.

Ön, mint a Lea Otthon szerződéses partnerének képviseletére jogosult személy jogosult a személyes adataihoz hozzáférést kérni, a személyes adatai helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását kérni, illetve tiltakozhat az adatkezelés ellen.

Az egyes jogok gyakorlásával, valamint a személyes adataira vonatkozó joga megsértése esetén a Lea Otthonhoz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen fordulhat.

Személyes adataira vonatkozó jogának megsértése esetén panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.; levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.; e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; telefonszám: +36 (1) 391-1400); fax: +36 (1) 391-1410).