Ez az oldal cookie-kat használ.
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
×

A Margaret Blog anyák napi adománygyűjtést szervez a Lea Otthon számára.

Az adományokat a Három Szerb Kávéházba lehet elhozni, pénzadományokat pedig a Lea Otthon számlájára lehet elutalni. A gyűjtés részletes leírását a facebook eseményben olvashatjátok! :)

Hálás szívvel köszönjük az adományokat!

Hogyan jelentkezhet

A bekerülés menete

Ha úgy érzi kismamaként, édesanyaként segítségre van szüksége, mert:

  • nem megoldott a lakhatásuk, vagy
  • nem megfelelőek a lakáskörülményeik, vagy
  • jelenlegi helyükön veszélynek van Ön és/vagy a gyermeke kitéve,

akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon telefonon vagy e-mailben.  Facebook oldalunkon  és üzenetküldő felületünkön is üzenhet.

Ilyenkor megbeszélünk egy időpontot egy személyes felvételi beszélgetésre. El kell jönni az Otthonba, hogy személyesen beszélgethessünk el a problémáról, hogy milyen segítségre van szüksége a családnak és mi miben tudunk segíteni.
Kitöltünk egy felvételi adatlapot is, így várólistára kerülhet a család.
Indokolt esetben – nagy távolság, sokba kerülne az ideutazás - el tudunk tekinteni a személyes találkozótól. Ebben az esetben a felvételi adatlapunkat le kell tölteni, kitölteni és visszaküldeni e-mailben. (Ha problémája akadna a letöltéssel, akkor e-mailben elküldjük a dokumentumot.)

A bekerülési idő legfőképpen attól függ, hogy az Otthonban mikor várható üresedés, és a megüresedő helyre kit tudunk felvenni. A várólistán általában 10-20 család várakozik, közülük választjuk ki a soron következő beköltözőt, aki leginkább rászorul a férőhelyre.
Így a bekerülési idő pár naptól akár több hónapig is eltarthat.